بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

هراس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از انتقام ایران

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از بیم حملات کوبنده محور مقاومت در منطقه خواستار تشکیل ائتلافی برای حفاظت از این رژیم در برابر ایران شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 03
کد خبر: ۲۵۲۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، یوآو گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از بیم حملات کوبنده محور مقاومت در منطقه خواستار تشکیل ائتلافی برای حفاظت از این رژیم در برابر «ایران و گروه‌های نیابتی‌اش» شد.

 

به گزارش جروزالم پست، وزارت جنگ صهیونیستی در بیانیه‌ای گفت که گالانت جمعه در گفتگو با «جان هیلی» وزیر دفاع انگلیس درباره «آمادگی و قابلیت‌های نظامیان اسرائیلی برای دفاع از اسرائیل در همه جبهه‌ها صحبت کرد و بر اهمیت ایجاد ائتلافی به منظور دفاع از اسرائیل در برابر ایران و گروه‌های نیابتی‌اش تاکید کرد.»

 

گالانت به هیلی که به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده است، گفت: این اقدام تاثیری حیاتی بر امنیت و ثبات منطقه خواهد داشت.وی همچنین «بخاطر حمایت فعلی انگلیس از حق دفاع اسرائیل از خود و اهمیت همکاری آن کشور در پی جملات ماه آوریل به اسرائیل تشکر کرد.»

 

بر اساس این گزارش، گالانت درباره «پیشرفت در دستیابی به اهداف جنگ از جمله حذف سران ارشد حماس و نابودی زیرساخت‌های باقیمانده حماس» گفتگو کرد.

 

هیلی و دیوید لامی وزیر خارجه انگلیس برای گفتگو درباره تحولات خاورمیانه به منطقه سفر کرده و روز جمعه در سرزمین‌های اشغالی گفتگو‌هایی با صهیونیست‌ها انجام دادند.

 

لامی جمعه شب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: همه طرف‌ها باید خویشتنداری نشان داده و از تنش‌های بیشتر منطقه‌ای در خاورمیانه پرهیز کنند. امروز صبح با «یسرائیل کاتس» وزیر خارجه اسرائیل گفتگو کرده و بر لزوم فوری کاهش تنش‌ها تاکید کردم. تمرکز ما باید بر آتش‌بس فوری در غزه، آزادی همه گروگان‌ها، حفاظت از غیرنظامیان و ارائه کمک‌های بسیار بیشتر باشد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر